Wat we vanuit de lucht in beeld hebben gebracht

Bekijk wat we zoal in beeld hebben gebracht met onze drone, zowel film als fotografie. Onder andere auto’s, sporters, gebouwen, woonwijken en tal van andere objecten.

Onze Complete Drone Service

We hebben alles in huis om fantastische drone beelden te maken: Je kunt bij ons een drone huren met een ervaren crew. De drone heeft 4 zeer betrouwbare en krachtige motoren waarmee we snelheden tot 64 km/h kunnen halen. Zo kunnen we ook op hogere snelheid bijvoorbeeld auto’s, motoren, boten en sporters bijhouden.

Om te zorgen dat we altijd genoeg vliegtijd hebben, werken we met meerdere accu’s. Per accu heeft de drone een maximale vliegtijd van 18 minuten. Tijdens de vlucht communiceert de drone continu met de camera en gimbal om bewegingen te corrigeren. Dit zorgt voor zeer stabiele beelden en vloeiende bewegingen.

Het Drone Team

Onze drone crew bestaat uit een drone piloot en een camera-operator. Zowel de drone piloot als de camera-operator zijn ROC-Light gecertificeerd en voldoen daarmee aan alle voorwaarden om te mogen vliegen binnen de geldende regel- en wetgeving.

Zij werken nauw samen om de beste beelden te maken. Hierbij focust de drone piloot zich op de ideale vliegroute, terwijl de camera-operator zich alleen richt op het gebruik van de camera en de camerabewegingen.

De Camera

We leggen alles haarscherp vast met de DJI Zenmuse X5R, een gestabiliseerde 4K MFT camera. Hiermee kunnen we RAW video opnemen in zowel 4K (3840x2160) als Full HD (1920x1080) resolutie en fotograferen op een maximale resolutie van 16 megapixels.

De camera zit vast aan een op 3 assen gestabiliseerde gimbal en beschikt over een standaard MFT mount. Zo kunnen we in elke situatie kiezen voor de meest geschikte lens.

Drone Huren voor Luchtfotografie

De drone is dus ook zeer geschikt voor fotografie. Door de drone in te zetten kunnen we een uniek perspectief bieden voor het fotograferen van objecten, stilstaand en bewegend. Ook kunnen we hiermee bijvoorbeeld volledige nieuwbouwprojecten in beeld brengen of inspecties uitvoeren.

Locaties & Regels

In Nederland gelden uiteraard strikte regels omtrent het vliegen met drones. Zo kunnen we binnen Nederland doorgaans niet overal en altijd vliegen. Dit heeft vooral met locaties en het weer te maken. Voorafgaand controleren we altijd of het is toegestaan om op de

betreffende locatie te vliegen en wat eventuele restricties zijn. Daarnaast controleren we de meest recente meteorologische gegevens om te zorgen dat er veilig gevlogen kan worden. Als er niet gevlogen mag of kan

worden, zoeken we naar het beste alternatief. Meestal zijn er genoeg locaties in de regio die wel voldoen aan de eisen. Zoek je mooie woonwijken, bossen, sportvelden of wegen? Wij weten ze te vinden!

Wil je een drone huren met piloot- en camera-operator?