Veelgestelde vragen – FAQ

Hier vind je alle veelgestelde vragen. Staat jouw vraag er niet tussen? Stel dan je vraag direct via Facebook of Instagram of mail naar info@neaf.nl

Moeten jullie de drone altijd vliegen met drone-piloot én camera-operator?

Nee, we zijn niet verplicht om met een drone-piloot en camera-operator te vliegen. Maar zij zijn beide het beste in hun eigen vak. Juist samen weten ze het beste resultaat te behalen. Voor bijvoorbeeld luchtfotografie kunnen we wel makkelijker vliegen met één persoon.

Kan ik annuleren?

Jazeker, annuleren is geen probleem. Annuleren kan kosteloos tot 48 uur voor aanvang van het afgesproken moment. Binnen 48 uur brengen wij 50% van de uren in rekening als annuleringskosten.

Hoe lang van te voren moet ik een drone huren?

Last minute is vaak geen probleem. Maar om zo efficiënt mogelijk te kunnen plannen, horen we graag zo vroeg mogelijk wanneer je ons team zou willen huren.

Hoeveel tijd hebben jullie nodig?

Hoeveel tijd we nodig hebben is uiteindelijk afhankelijk van jouw wensen, maar doorgaans hebben we minimaal 2 uur nodig.

Wat kost een drone huren met drone-piloot en camera-operator?

De kosten om een drone te huren zijn afhankelijk van een aantal factoren. Als we weten waar, wanneer en hoe lang we gaan vliegen kunnen we een passende offerte voor je maken, geheel vrijblijvend uiteraard

Wat krijg ik aangeleverd?

Standaard leveren we ruw materiaal aan. Maar we kunnen je natuurlijk helpen aan een volledige video.

Wat gebeurt er als het slecht weer is?

Als we minimaal 48 uur van te voren weten dat we zeer waarschijnlijk niet kunnen vliegen op het afgesproken moment, nemen we contact met je op en kijken we of we een alternatieve datum kunnen afspreken. We kijken dagelijks naar de ontwikkelingen in het weer, je hoeft zelf dus niets in de gaten te houden.

Vliegen jullie ook in het buitenland met de drone?

Ja, we vliegen ook in het buitenland met de drone. Alleen zijn de regels per land vaak verschillend. We moeten de regels van het betreffende land controleren om te kijken of we op jouw locatie mogen vliegen.

Ik heb moeite met het vinden van een geschikte locatie

We hebben gevlogen op de mooiste locaties in Nederland en weten bijna altijd een geschikte locatie voor je te vinden, neem contact op!

Mag er met een drone op mijn locatie gevlogen worden?

We zoeken het graag voor je uit. Vul dit formulier even in, dan neemt een van ons contact met je op.